Items 1 to 10 of 32 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Zin in een eiwitrijke tasty snack? Probeer deze cookie dough protein bites. Check snel voor meer >>

Read More
           
Wat betekent een fit & healthy lifestyle voor jou? Wij spraken orthomoleculair therapeut Michelle van So healthy hierover. Lees hier alles over haar healthy journey!Read More
           
Posted in ⇒ Gastbloggers ⇒ Sport ⇒ Lifestyle By anna van neerven
Kun je optimaal presteren als sporter als je plantaardig eet? Een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Melissa nam dit onderwerp onder de loep. Lees hier haar bevindingen.Read More
           
Posted in ⇒ Gastbloggers ⇒ Sport ⇒ Voeding ⇒ Vega By anna van neerven

quirine

Quirine is founder van vegan platform The Vegan Effect. Hier lees je alles over haar lifestyle en hoe ze investeert in haar gezondheid. Lees hier haar tips & tricks!

Read More
           
Posted in ⇒ Gastbloggers ⇒ Sport ⇒ Voeding ⇒ Lifestyle By anna van neerven

Een heerlijke eiwitrijke snack na je workout met deze vegan protein bliss balls!

Read More
           

proteine koekjes

08/03/2019 10:49

proteine koekjes

Healthy chocolate chip cookies inclusief proteine! 

Read More
           

de professionals van Third Wave Nutrition , de mensen achter de beste plantaardige proteïnes : Plantforce Synergy , leggen heel gedetailleerd uit hoe het nu eigenlijk zit met proteïne

Read More
           

osteo

MAG OSTEO VAN PLANTFORCE UITGELEGD 

Bevat magnesium en vitamine D3 die bijdragen aan het behoud van de bot- en spierfunctie.
Magnesium helpt om vermoeidheid te verminderen en is noodzakelijk voor de optimale werking van het zenuwstelsel.
Optimale bot- en spierfunctie is meer dan alleen calcium. MAG OSTEO bevat de essentiële vitaminen en mineralen die nodig zijn om de opname van calcium uit uw dieet mogelijk te maken.

Read More
           

proteine

Het vermijden van dierlijke producten hoeft niet te betekenen dat je eiwitten mist.

Of u nu onderweg bent of probeert om snel te tanken na een training, u kunt kiezen uit een verscheidenheid aan plantaardige proteïnepoeders - gewoon of gearomatiseerd - om te mengen met water, niet-zuivelmelk, smoothies, havermout of ander voedsel ( 1).

Plantaardig voedsel zoals rijst, erwten en zonnebloempitten zit niet vol met proteïnen zoals vlees en vis, maar voedselverwerkers kunnen het grootste deel van het vet en de koolhydraten verwijderen en het eiwit isoleren dat in deze voedingsmiddelen wordt aangetroffen om eiwitrijke poeders te maken (2) .

Ondanks enkele beweringen zijn de meeste plantaardige eiwitten niet compleet, wat betekent dat ze geen optimale niveaus van alle essentiële aminozuren bevatten om eiwitsynthese in je lichaam te ondersteunen. Dit is echter geen probleem als u regelmatig een verscheidenheid aan plantaardige eiwitten eet (3).

Terwijl u veganistische eiwitpoeders verkent, moet u prijzen vergelijken op basis van gewicht, zoals per gram of per 100 gram. Eiwitpoeders uit granen en peulvruchten zijn over het algemeen ongeveer de helft van de prijs van poeders gemaakt van zaden.

Hier zijn de 9 beste vegan eiwitpoeders en hun nutritionele kwaliteiten.

Read More
           

Warme winter smoothie

26/11/2018 16:57

En toen was het ineens winter! Alle reden dus om jezelf te trakteren op wat extra warmte. En dat kan met deze heerlijke warme winter smoothie. Naast zijn verwarmende eigenschappen, is het een boost voor je immuunsysteem, waardoor je geen dag van de  sneeuw- en ijspret hoeft te missen!

Read More
           

Items 1 to 10 of 32 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4